Partnerships

Veranderen is samen doen. Daarom werk ik samen met een aantal partners waarin ik geloof dat we het verschil maken. Toewijding, kennis, kunde en plezier in het helpen realiseren van doelen die we samen gesteld hebben. Ik stel ze even aan u voor:


CINX is een onafhankelijk adviesbureau en levert diensten op het gebied van verandermanagement, IT-management en IT-consultancy, maar dan totaal anders!

Hoe anders is CINX?
Als mensen vanuit hun persoonlijke kracht werken aan datgene waar ze plezier aan beleven én voldoening uit halen, draagt dit bij aan een beter geheel. Vanuit deze visie hebben wij CINX opgericht. Een organisatie met focus op samenwerking, kennisdeling, maatschappelijke betrokkenheid en het leveren van kwaliteit.

Door deze aanpak werken wij al bijna 10 jaar succesvol samen met onze relaties aan de meest uitdagende trajecten. CINX gaat voor écht voor partnerschap! Onze klanten zoals de VU Amsterdam, TU Delft, Franciscus, het Westfriesgasthuis en Holland Casino kunnen dit bevestigen.

Kijk op www.cinx.nl voor meer informatie of beter, neem gerust contact met mij op.


Online dialogen voeren en razendsnel tot consensus komen waarbij de keuzes door de achterban zelf gemaakt en dus ook gedragen worden.

Dialogen, stellingen, SWOT analyses of het business model CANVAS worden in een oogwenk door dit platform uitgewerkt tot bruikbare informatie om verder te kunnen: medewerkerstevredenheid, klanttevredenheid, patienttevredenheid, ideeenrondes, beslisrondes, noem maar op. Ik zet het graag bij u in.